Het Brede Schouders Tribuneplan

De tribune van ‘Stadion de Kuil’ heeft z’n dienst al flink bewezen. Bij veel wedstrijden verkiest het publiek de prettige stoeltjes boven staan of hangen tegen de railing. Dat zien we zowel bij de breedte- als topteams. De groep donateurs die de tribune aan de vereniging hebben geschonken kunnen we daar langjarig dankbaar voor zijn. Stadion de Kuil is er met een tribune met 425 zitplaatsen!

Brede Schouders is er nu voor de TOP (Dames en Heren 1) en de stoeltjes van Stadion de Kuil bieden de unieke mogelijkheid om als privé persoon of zakelijk te laten zien dat je tophockey op Schaerweijde een warm hart toedraagt en dat kan al vanaf € 65,- per jaar!!

De stoeltjes van Stadion de Kuil worden aan de achterkant voorzien van een sticker met ruimte voor een persoonlijke tekst en/of logo afbeelding. Het geeft je – om praktische redenen – geen recht op een vaste zitplaats, maar als ie vrij is, is het natuurlijk wel erg leuk om op je ‘eigen’ stoel(en) te zitten! De enige uitzondering hierop zijn de stoeltjes in Vak P – wij staan wel op voor parahockeyers.

Kijk naar de mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven:

– 1 jaar € 85,-

– 2 jaar € 149,- > € 74,50 per stoel per jaar

– 3 jaar € 195,- > € 65,- per stoel per jaar

Zakelijk – alle bedragen exclusief BTW.

– 1 jaar € 85,-

– 2 jaar € 149,- > € 74,50 per stoel per jaar

– 3 jaar € 195,- > € 65,- per stoel per jaar