Het project Brede Schouders leverde in 2020 met uw aller hulp een significante bijdrage in de algemene (Corona) begroting van Schaerweijde; dank gaat uit naar allen die hiervoor een bijdrage hebben geleverd; Schaerweijde op zijn best, met zijn allen de Schouders eronder!

Om het hoofd boven water te houden is er drastisch gesneden in de Top begroting (Dames en Heren 1). Schaerweijde wil als ‘familieclub met ambitie’ duurzaam investeren in zowel breedte als de tophockey, omdat die elkaar versterken. Schaerweijde wil de ambitie van álle teams, dames in heren, meisjes en jongens, mogelijk maken. Voor de topteams dienen we daarom langjarig te investeren in mogelijkheden, van materiaal, teambuildings en staf tot duale carrière en SCA. Top en breedte zijn verbonden. Samen maken we elkaar beter! Er is een langjarige bijdrage nodig om de middelen en mogelijkheden voor tophockey duurzaam te versterken.

Uw bijdrage wordt besteed aan de Schaerweijde Coaching Academy, staf en team(buildings) waarmee top en breedte wordt verbonden en topjeugd en D1/H1 tot voorbeeld kunnen dienen. Bovendien, door een bijdrage aan topschouders wordt er minder beslag gedaan op de reguliere exploitatie;

Brede Schouders is er daarom nu voor de Top en biedt nu de mogelijkheid voor individuele leden, teams, sponsors, ondernemers of andere liefhebbers om steun aan de Top te betuigen, en dat al vanaf € 65,- per jaar! Daarvoor bieden we nu twee mogelijkheden:

  • Het Brede Schouders Tribuneplan – uw eigen tekst op stoeltjes in Stadion de Kuil, voor particulieren en ondernemers
  • Het Brede Schouders Obligatieschenkingsplan – Zowel particulieren als ondernemers kunnen met een flink oplopende fiscale korting een bijdrage leveren die uitgesmeerd wordt zodat het beleid ‘familieclub met ambitie’ duurzaam gestalte krijgt.

Alle bijdragen zijn welkom. En de benefits zijn duidelijk; voor de club, maar ook voor U!

Doe je mee? Dat is TOP! Samen maken we elkaar beter!

Bijgewerkt: 19-10-2022 | 15:38 uur

456

Totaal aantal stoelen

211

verkocht

17.440

opbrengst

Bijgewerkt: 19-10-2022 | 15:40 uur

100.000

Doelstelling

23

aantal deelnemers

63.000

opbrengst

Een eigen Vak P voor onze Para-Hockeyers, iets om super trots op te zijn!

Niets leuker dan met mijn kleinzoon op zondagmiddag naar Schaerweijde. Twee stoeltjes voor ons.

Wat gaaf! Iemand langs het veld zag mijn logo op een stoeltje staan en sprak mij aan. We zijn nu in gesprek!

Ik geloof dat de tribune voor ons allemaal is. Dan zou het mooi zijn als we ook allemaal meedoen.

Natuurlijk doe ik mee. Ik heb een rood zwart hart.

© Copyright - BredeSchouders | Website: Godert von Weiler